Nacházíte se na: ... » Malované na skle

Malované na skle

Zbojnický muzikál, který na podporu Diakonie ČCE – hospice CITADELA, sehraje Bernacké ochotnické divadlo BODLÁK. Divadlo Bodlák získalo za nastudování této známé polské operety řadu ocenění, naposledy si z národní přehlídky ochotnických souborů ve Vysokém nad Jizerou přivezli cenu za pěveckou složku a za hudební nastudování. Libreto k této operetě napsal Jaromír Nohavica.

Benefiční představení se odehraje v pondělí 11. prosince 2017 od 19.00 hodin ve velkém sále Kulturního zařízení Valašské Meziříčí.   Přijďte si odpočinout od předvánočního shonu. Přijďte zažít příběh legendárního zbojníka Juraje Janošíka, alias Janíka, a poslechnout si podmanivé melodie lidových nápěvů s jazz-rockovým pozadím. Více informací najdete na našich webových stránkách www.citadela.cz. Zakoupením vstupenky v ceně od 150,- Kč navíc přispějete na nákup vozidla pro zásobování a převoz obědů klientů. Vstupenky si můžete již nyní rezervovat/zakoupit v hospici CITADELA, Žerotínova 1421, na telefonu 739 244 810 nebo e-mailem: venturova@citadela.cz.