Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s. nominován na NEZISKOVKU ROKU

Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s., umožňuje těm nejpotřebnějším, nevyléčitelně nemocným lidem důstojný odchod ze života bez bolesti na těle i na duši. Naším cílem je dosažení nejlepší možné kvality života pacientů i jejich rodin, aby mohli co nejplněji, nejaktivněji a ve společnosti blízkých prožít poslední chvíle. Nabízíme nejen moderní nadstandardní péči v krásném prostředí, ale i spoustu kulturních a vzdělávacích aktivit. Nemenší péči poskytuje umírajícím i náš Domácí hospic sv. Veroniky v Českých Budějovicích a lidem trpícím demencí Domov Matky Vojtěchy.

Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s. můžete podpořit zde: https://www.neziskovkaroku.cz/aktualni-rocnik-2017/cena-verejnosti-2017/hospic-sv-jana-n-neumanna-o-p-s-16/