Jak můžete podpořit asociaci

Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče je nevládní nezisková organizace, jejíž programy jsou hrazeny z příspěvků členských organizací a limitovaných grantů a dotací.   Podpořte nás v naší práci při prosazování hospicové myšlenky v naší společnosti a pomoci hospicům profesionálně pečovat o pacienty.

PŘIJĎTE na akce, které organizujeme

• na naši tradiční mezinárodní konferenci o hospicové péči

NABÍDNĚTE SLUŽBY DAREM

• uvítáme právní, ekonomické, grafické služby, zápůjčku auta, které můžete Vy či Vaše firma nabídnout. Pomohou nám zvýšit profesionalitu, odbornost hospiců a snížit provozní náklady.

PODPOŘTE NÁS FINANČNĚ

• Pošlete nám jednorázový dar nebo si zřiďte trvalý příkaz a podporujte nás pravidelně; všechny dary lze odečíst od základu daně, viz informace v Menu Daňové zvýhodnění dárců.
  • Můžete nás podpořit ustanovením závěti v náš prospěch. Pro bližší informace se můžete s námi spojit na e-mailu:

reditel@hospicpt.cz

info@hospiczdislavy.cz

info@asociacehospicu.cz

Spořící účet APHPP pro dary: č. 256820125/0300 , Československá obchodní banka IBAN: CZ51 0300 0000 0002 5682 0125 SWIFT code: CEKOCZPP

Provozní účet APHPP: č. 198481152/0300, Československá obchodní banka IBAN: CZ51 0300 0000 0001 9848 1152 SWIFT code: CEKOCZPP

Asociace poskytovatelů hospicové paliativní péče o.s. je osvobozena od daně darovací. Rádi Vám vystavíme potvrzení o daru pro daňové účely.