Welcome to the website of Association of Hospice Palliative Care Providers which unites the hospices in the Czech Republic and contributes to positive change of Czech society relation to death and dying.
Location: ... » Our donors

Our donors

We would like to thank below organizations and individuals for their donations:   MPSV - Ministerstvo práce a sociálních věcí     MMR - Ministerstvo pro místní rozvoj     Nadační fond Umění doprovázet     Linet     DMA - Kompenzační pomůcky     Šumavský pramen     Diagnóza v ošetřovatelství     Sociální práce     Katolický týdeník     Cesta 121     Funeral Quartal     Muzeum Karlova mostu a Navalis, Pražské Benátky     Centrum andragogiky, Šance na vzdělání     Florence     Zelená hvězda     Medical services     Sociální služby

In last years have supported us:   Ministerstvo práce a sociálních věcí Ministerstvo zdravotnictví Ministerstvo kultury Městská část Praha 4 Městská část Praha 11 Nadace rozvoje občanské společnosti DMA Kompenzační pomůcky Ratiopharm

We want your feedback!

Leave us a message Your comments, ideas and your own experience in the field of hospice care.