Nacházíte se na: ... » Letem Asociačním světem

Letem Asociačním světem

Zajímavé odkazy související s tématem možného zavedení eutanazie v ČR:

Televizní duel M. Váchy s V. Procházkovou ke shlédnutí zde: https://video.aktualne.cz/dvtv/eutanazie-nemuzete-odstranit-problem-utrpeni-tim-zezabijete/r~dd7ff4f89d7711e994100cc47ab5f122/

Rozhlasový duel R. Huneše s V. Procházkovou k poslechu zde: https://player.fm/series/vertikala/vertikala-hospice-byly-postaveny-tak-aby-v-nicheutanazie-nikdy-mozna-nebyla-rika-robert-hunes (začátek od 23:30 min.)

J. Klimeš - rozhovor k eutanázii: https://www.i60.cz/clanek/detail/23545/psycholog-jeronym-klimes-eutanazie-je-vlastnezpusob-jak-neplatit-lidem-duchod?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-zinternetu

I. Holmerová - rozhlasový pořad k eutanázii: https://dvojka.rozhlas.cz/iva-holmerova-v-soucasnosti-neni-pro-eutanazii-v-cesku-misto7473533?fbclid=IwAR3eTcPk5_Xtp6kLcMtHkBlo1rBGn7OGHDck51if7QHomdIOCQ98LtMRR 4Q

K dlouhodobé mediální kampani „Můžeme je potřebovat“ na podporu poskytovatelů sociálních služeb, kterou APSS spustila na konci loňského roku, se připojily známé osobnosti herečky Ilona Svobodová a Valerie Zawadská. Spoty ke shlédnutí zde: https://www.youtube.com/channel/UCZKexQmmDcNBNobGeEyYS_w?view_as=subscriber